Netflix Confirma Productia Sezonului 2 al Serialului Fenomen, Asteptat de Milioane de Fani

Netflix Confirma Productia Sezonului 2 Serialului Fenomen Asteptat Milioane Fani

Netflix, platforma de streaming video la cerere cu cel mai mare numar de abonati in intreaga lume, a anuntat in mod oficial o surpriza uriasa pentru fani cu un anunt interesant despre mult asteptatul Sezon 2 al seriei live-action ONE PIECE, bazat pe celebrul manga al lui Eiichiro Oda.

Netflix a publicat anul trecut un video in care creatorul seriei a declarat ca este extrem de incantat de succesul global al show-ului si ca platforma a decis sa reinnoiasca seria la doar doua saptamani de la lansarea primului sezon. Oda a adaugat ca “aventurile lui Inaki [Godoy] si Straw Hats vor continua mai departe”, facand astfel fanii si mai nerabdatori.

Netflix spune ca filmarile pentru Sezonul 2 sunt deja in desfasurare, iar Oda a confirmat ca povestea va explora noi teritorii precum Loguetown, Reverse Mountain, Whisky Peak, Little Island si Drum Island. Aceste locatii sunt extrem de indragite de fanii manga si anime, promitand aventuri si mai spectaculoase pentru echipa Palariilor de Paie.

Netflix Confirma Productia Sezonului 2 al Serialului Fenomen, Asteptat de Milioane de Fani

In acest sezon, distributia devine si mai impresionanta. Noi membri se alatura echipei, inclusiv actori cunoscuti precum:

  • Joe Manganiello in rolul enigmaticului Mr. 0;
  • Lera Abova ca Miss All-Sunday;
  • Charithra Chandran (din Bridgerton) ca domnisoara Wednesday;
  • Sendhil Ramamurthy ca Nefertari Cobra;
  • Katey Sagal (din Sons of Anarchy) in rolul Dr. Kureha;
  • Clive Russell (din Game of Thrones) ca Crocus.

Netflix afirma ca personajele favorite din primul sezon revin pentru a-si continua calatoria, inclusiv Inaki Godoy in rolul lui Monkey D. Luffy, Mackenyu ca Roronoa Zoro, Emily Rudd ca Nami, Jacob Romero ca Usopp si Taz Skylar ca Sanji. In plus, vor face parte din echipaj si alte personaje cheie, cum ar fi Koby, Helmeppo si viceamiralul Garp, interpretat de Vincent Regan.

La fel ca in primul sezon, filmarile pentru ONE PIECE Sezonul 2 au loc in diverse locatii exotice, inclusiv Africa de Sud. Aceste locuri ofera un fundal spectaculos pentru aventurile echipei Straw Hats. Intr-un videoclip din culise, actorii principali pot fi vazuti pregatindu-se pentru a naviga pe The Going Merry catre Grand Line, locul despre care s-a vorbit in tot Sezonul 1 si pe care acum echipajul urmeaza sa-l exploreze.

Creatorii seriei au confirmat ca vor introduce noi personaje indragite, printre care si Chopper, ceea ce aduce un alt motiv de bucurie pentru fanii anime-ului. De asemenea, povestea va explora adancimea Grand Line, iar actiunea va fi mai intensa ca niciodata.

Fanii asteapta cu nerabdare lansarea noului sezon, iar Netflix promite sa ofere o experienta si mai captivanta, cu o distributie de top si o poveste ce va duce aventurile lui Luffy si echipajul sau pe noi culmi.