BRD Romania isi Pune in ALERTA Clientii, ce Avertisment a Emis Banca

BRD Romania Pune ALERTA Clientii Avertisment Emis Banca

BRD Romania, institutia financiara din Romania pe care se bazeaza in fiecare luna milioane de romani pentru servicii financiare de cea mai buna calitate, in contextul cresterii atacurilor de tip spoofing, trage un semnal de alarma catre toti utilizatorii sai, in special in weekenduri, cand infractorii cibernetici devin mai activi.

BRD Romania avertizeaza cu privire la apelurile false, care reprezinta o capcana pentru potentialele victime. Fii vigilent si nu deveni victima acestui tip de frauda! Infractorii cibernetici contacteaza potentiale victime, prezentandu-se drept angajati ai unor banci din Romania.

BRD Romania atentioneaza ca in timpul apelului, acestia incearca sa convinga utilizatorii ca in numele lor a fost contractat un credit sau ca au pierdut sume de bani, oferindu-le oportunitatea de a le recupera. Este important de stiut ca BRD nu va apela niciodata clientii pentru a le promite recuperarea sumelor pierdute.

BRD Romania isi Pune in ALERTA Clientii, ce Avertisment a Emis Banca

BRD Romania subliniaza faptul ca nu va cere niciodata clientilor sa furnizeze telefonic date sensibile, precum date personale, informatii de autentificare sau detalii ale cardurilor bancare. Astfel, este esential sa nu oferi niciodata informatii personale in urma unor apeluri neasteptate.

In cazul in care primesti un apel suspect, verifica autenticitatea acestuia contactand banca sau compania respectiva printr-un canal de comunicare separat. Acest lucru te poate proteja de potentialele fraude.

BRD Romania afirma ca, daca din nefericire, ai furnizat detalii ale cardului sau alte informatii sensibile, BRD te sfatuieste sa iei masuri imediate. Contacteaza banca pentru a bloca accesul la contul tau si depune o plangere la Politie. Pentru a diminua riscul de succes al acestor tentative de frauda, BRD te incurajeaza sa impartasesti aceste avertizari si altor utilizatori. Astfel, poti ajuta la cresterea gradului de constientizare si la prevenirea altor fraude.

BRD Romania reclama ca atacurile de spoofing sunt tot mai frecvente si sofisticate, dar cu atentie si prudenta, putem evita sa devenim victime. BRD Romania ramane alaturi de utilizatorii sai, oferind suport si informatii valoroase pentru a-i proteja de fraude cibernetice.

author avatar
Redactia iDevice.ro