Proiectele de ULTIM MOMENT pe care Nicusor Dan le Anunta Oficial Tuturor Bucurestenilor

Proiectele ULTIM MOMENT Nicusor Dan Anunta Oficial Tuturor Bucurestenilor

Nicusor Dan, Primarul Capitalei, continua sa-i anunte pe milioanele de romani care locuiesc in Bucuresti, sau tranziteaza cel mai mare oas din Romania, despre o serie de importante proiecte finalizate si initiative menite sa imbunatateasca infrastructura si viata culturala a Bucurestiului.

Nicusor Dan vorbeste intai despre lucrarile pentru inlocuirea gazonului de pe Arena Nationala au fost finalizate. Suprafata de joc, intinsa pe 8.500 de metri patrati, a fost inlocuita cu un gazon hibrid nou, conform standardelor UEFA. Solutia tehnica adoptata a implicat instalarea unui gazon natural premium, ranforsat cu fibre polimerice pana la o adancime de 12 cm, oferind astfel o calitate superioara in comparatie cu variantele hibride anterioare.

Costurile pentru inlocuirea gazonului au fost acoperite integral de organizatorii concertelor Coldplay si Ed Sheeran, care au avut loc in aceasta vara pe Arena Nationala. Pentru a imbunatati fluxul transportului public, o noua banda unica pentru autobuze va fi inaugurata pe Bulevardul Gheorghe Magheru, intre Universitate si Piata Romana, pe ambele sensuri.

Nicusor Dan transmite deasemenea si ca echipele Administratiei Strazilor lucreaza in prezent la trasarea marcajelor, instalarea indicatoarelor si modificarea statiilor STB. Saptamana viitoare vor fi amplasate separatoarele de sens.

Aceasta initiativa se alatura altor benzi unice existente deja pe bulevardele Unirii, Decebal, Corneliu Coposu, Dacia, Mareșal Constantin Prezan, Aviatorilor, Regele Mihai I, Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Regina Elisabeta, M. Kogalniceanu, precum si pe Calea Plevnei, Calea Dorobantilor, Calea Floreasca, Calea Grivitei, Soseaua Kiseleff si strada Lt. Aviator Radu Beller.

Nicusor Dan dezvaluie deasemenea ca peste 100.000 de persoane au participat ieri in Piata Constitutiei la cea de-a 9-a editie a iMapp Bucharest – Winners League. Evenimentul a adus in prim-plan proiectii spectaculoase si show-uri de lumini care au transformat centrul Capitalei intr-un spectacol vizual impresionant.

“Multumesc tuturor celor care au contribuit la succesul editiei si datorita carora Bucurestiul a stralucit intr-un mod cu totul special”, a declarat Nicusor Dan. Festivalul #Bucharest565 continua si astazi in Piata Constitutiei, cu concerte live si o selectie impresionanta de preparate culinare din toate colturile lumii, oferite de Bucharest Street Food Festival.

author avatar
Redactia iDevice.ro