Olanda Insista cu Masuri Radicale de ULTIM MOMENT Amenintand Aderarea la Schengen a Romaniei

Olanda Insista Masuri Radicale ULTIM MOMENT Amenintand Aderarea Schengen Romaniei

Olanda nu se opreste cand vine vorba despre masurile radicale, fara precedent, pe care le ia in aceasta perioada, noul guvern radical fiind foarte hotarat sa lupte ferm impotriva migratiei ilegale, chiar daca asta afecteaza alte tari, inclusiv si aderarea deplina a Romaniei la Schengen, dar o noua decizie majora este pregatita la Haga.

Olanda vrea sa declare o stare de urgenta din cauza migratiei, contrar legislatiei europene, si sa restrictioneze mai sever accesul migrantilor pe teritoriul sau, inclusiv la protectia oferita de catre azil, ministrul pentru migratie si azil de la Haga fiind dispus sa ignore inclusiv recomandarile subordonatilor, iar situatia ar putea bloca aderarea Romaniei la Schengen.

Olanda este doar una dintre tarile care in aceasta perioada se razvrateste impotriva Comisiei Europene din cauza situatiei migratiei ilegale, aderare Romaniei la Schengen fiind direct legata de aceasta, insa lucrurile devin foarte greu de gestionat pentru noi, iar obiectivele Bucurestiului ar putea fi spulberate in urmatoarele luni, asa cum se anticipa.

“Un sfat este doar un sfat, cabinetul guvernează și ia o decizie. Nu este ușor de justificat o situatie de criza. Dar asta nu înseamnă că nu se poate face. Voi surprinde Parlamentul cu asta. Încă sunt convins că este o criză. Și trebuie să faci față unei crize cât mai repede posibil.

Oamenii se confruntă în fiecare zi cu faptul că nu pot obține o casă și sunt intimidați de anumite grupuri, deși nu spun că toată lumea face asta, dar există grupuri care fac asta. Nu vreau ca toată Țările de Jos să devină un centru mare pentru solicitanți de azil, așa că afluxul trebuie limitat. Pentru că nu așa funcționează.”

author avatar
Redactia iDevice.ro