E.ON: Informarea de ULTIM MOMENT cu un Anunt Oficial in Atentia Clientilor

E.ON Informarea ULTIM MOMENT Anunt Oficial Atentia Clientilor

E.ON vizeaza toti clientii din Romania cu un foarte important anunt oficial, marele grup de furnizare de energie electrica si gaze naturale, incercand sa aduca in atentia romanilor faptul ca, schimbarea centralei termice vechi cu una noua, dotata cu tehnologie de condensare, poate aduce economii importante, pana la 930 de lei pe an la facturile de gaz.

E.ON spune ca Aceasta solutie moderna este mult mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece utilizeaza mai bine caldura generata in timpul functionarii. In Romania, 47% dintre locuinte folosesc centrale pe gaz pentru incalzire, insa 25% dintre acestea sunt mai vechi de 10 ani. Centralele vechi nu dispun de tehnologia de condensare, ceea ce inseamna ca risipesc o parte semnificativa din caldura produsa, mai ales la pornire.

E.ON: Informarea de ULTIM MOMENT cu un Anunt Oficial in Atentia Clientilor

Gazele fierbinti se pierd fara a contribui eficient la incalzire, crescand astfel costurile energetice. Noile centrale cu condensare functioneaza diferit. Ele capteaza caldura care in mod normal ar fi eliminata prin horn si o reutilizeaza pentru a incalzi locuinta. Aceasta tehnologie reduce consumul de gaz si, implicit, costurile, dar si emisiile de CO2, contribuind astfel la protectia mediului.

E.ON, in plus, spune ca sistemul de condensare necesita drenarea apei rezultate printr-un racord catre o scurgere apropiata. In cazul in care nu exista o scurgere in apropiere, va fi necesara instalarea unui sistem de pompare.

Pana acum, 56.000 de clienti au ales solutiile de incalzire oferite de E.ON, profitand de avantajele acestei tehnologii. Centralele in condensare nu doar reduc facturile la energie, ci si ofera un plus de confort si siguranta pe termen lung, facand din aceasta investitie o alegere responsabila.

Intr-o perioada in care eficienta energetica si protectia mediului sunt prioritati, schimbarea centralei termice este o decizie care aduce beneficii atat financiare, cat si ecologice.

author avatar
Redactia iDevice.ro