Franta: Cererile Oficiale de ULTIMA ORA, cu Masuri ce Ingreuneaza Aderarea Romaniei la Schengen

Franta Cererile Oficiale ULTIMA ORA Masuri Ingreuneaza Aderarea Romaniei Schengen

Franta se pregateste sa creasca substantial presiunea le Comisia Europeana in perioada urmatoare, iar asta deoarece strategia oficiala de ultim moment a Parisului a fost dezvaluita, iar ea presupune fortarea schimbarii legislatiei privind migratia, ceea ce nu se stie cat de mult ar putea ajuta aderarea deplina a Romaniei la Schengen in viitor.

Franta este de parere ca Europa are nevoie de o legislatie mai stricta in materie de migratie si azil, noul guvern de la Paris anuntand acest lucru atat prin noul premier, cat si acum din nou prin ministrul sau pentru relatia cu UE, acesta spunand ca trebuie inasprite regulile privind migratia, iar asta poate va ajuta aderarea Romaniei la Schengen in 2025.

Franta a trimis si impreuna cu Germania o scrisoare catre Comisia Europeana, cerand incheierea unui acord de migratie cu Marea Britanie, dar vrea si altele incheiate cu tarile din Africa, pentru reducerea tentatiei de a veni in Europa, aderarea Romaniei la Schengen depinzand intr-o mare masura de felul in care masurile de acest gen sunt impuse pentru toata Europa.

“Noul ciclu legislativ oferă o oportunitate de a începe deliberările cu privire la următorul pas al eforturilor UE de a-și înăspri regulile de imigrare. Peste tot, în toate țările noastre, dincolo de diviziunea stânga-dreapta, există o cerere puternică din partea cetățenilor noștri de a prelua controlul asupra imigrației noastre.

Nu înseamnă să ne închidem granițele, înseamnă să ne alegem criteriile de a rămâne pe teritoriul nostru și să fim capabili să-i expulzi pe cei care nu ar trebui să rămână. Avem responsabilitatea de a acționa împreună și avem nevoie de parteneriate mai ambițioase cu țările nord-africane ca potențiale căi de urmat.”

author avatar
Redactia iDevice.ro