BANCA Transilvania: 5 Informari Oficiale de ULTIM MOMENT Vizand Clientii din Romania

BANCA Transilvania 5 Informari Oficiale ULTIM MOMENT Vizand Clientii Romania

BANCA Transilvania continua sa isi extinda gama de servicii si sa sprijine comunitatea de afaceri din Romania prin initiative inovatoare si investitii semnificative. Cea mai noua facilitate a aplicatiei BT Pay ofera clientilor Grupului Banca Transilvania o alternativa de economisire: investitii in fondurile administrate de BT Asset Management. Toti pasii necesari pentru a investi sunt 100% online, asigurand o experienta rapida si eficienta pentru utilizatori.

BANCA Transilvania afirma ca Stup, cel mai mare centru de interactiune a antreprenorilor din Romania, a devenit un veritabil hub pentru dezvoltarea afacerilor. Peste 6.500 de antreprenori au accesat aproximativ 10.000 de solutii financiare si non-financiare. In total, 3.500 de afaceri mici si start-up-uri au obtinut finantare prin intermediul acestui centru in doar doi ani.

BANCA Transilvania: 5 Informari Oficiale de ULTIM MOMENT Vizand Clientii din Romania

BANCA Transilvania spune ca, Bogdan Plesuvescu, director general adjunct al BT, subliniaza oportunitatile actuale pentru investitori si antreprenori: “Avem know-how, avem experienta, am fost invatati de altii ce inseamna pre-aderare la UE, e timpul sa invatam si noi pe altii, prin parteneriat, programe ce pot beneficia de sprijinul guvernului pentru investitii in afara tarii”.

Agentia BT Basarabia din Bucuresti, situata pe b-dul Basarabia 110, bl. L8, este acum dedicata in special clientilor cu deficiente locomotorii, de vedere si de auz. Transformata dintr-o agentie standard, aceasta a fost adaptata pentru a facilita accesul la produse, servicii si operatiuni prin design si dotari specializate. Un pas important spre un “Human Banking” pentru toti.

BANCA Transilvania, in septembrie, a vandut obligatiuni in valoare de 700 de milioane de euro, marcand a doua emisiune consecutiva sub umbrela Cadrului de finantare sustenabila. Fondurile atrase vor contribui la finantarea proiectelor sustenabile si la consolidarea pozitiei bancii pe pietele internationale.

author avatar
Redactia iDevice.ro