LIDL Romania: Mesaj Oficial de ULTIM MOMENT pentru Clienti, ce da GRAUIT prin Magazine

LIDL Romania Mesaj Oficial ULTIM MOMENT Clienti GRAUIT Magazine

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cele mai mari din Romania, cu milioane de romani care ii cumpara produsele anual, a decis sa anunte lansarea unei noi campanii dedicata traditiilor si gusturilor autentice romanesti, sub sloganul “Gusta din trairile romanesti si castiga!”.

LIDL Romania transmite in mod oficial ca in perioada 30 septembrie – 20 octombrie 2024, clientii care fac cumparaturi de minimum 80 de lei, incluzand cel putin un produs din gama “Camara Noastra”, au sansa de a castiga premii substantiale.

LIDL Romania spune ca mecanismul campaniei este simplu: dupa efectuarea cumparaturilor, clientii trebuie sa inscrie codul bonului de casa pe platforma oficiala a campaniei si sa raspunda la o intrebare. Premii atractive ii asteapta pe cei mai norocosi participanti. In total, vor fi oferite 10 vouchere in valoare de 500 de lei fiecare, iar marele premiu consta in suma de 5000 de euro.

LIDL Romania: Mesaj Oficial de ULTIM MOMENT pentru Clienti, ce da GRAUIT prin Magazine

Produsele din gama “Camara Noastra”, cunoscute pentru faptul ca pastreaza esenta bucatelor romanesti, sunt rezultatul colaborarii dintre LIDL si fermierii locali din intreaga tara. Aceste produse reprezinta nu doar o calatorie in trecutul culinar romanesc, ci si o mostenire transmisa din generatie in generatie. Retetele traditionale sunt respectate cu sfintenie, astfel incat fiecare masa pregatita cu “Camara Noastra” sa aduca un strop din autenticitatea si farmecul bucatariei romanesti.

“Camara Noastra e mereu plina de legende, povesti si cele mai grozave gusturi din bucataria romaneasca,” subliniaza LIDL Romania, accentuand importanta pastrarii traditiilor si a sprijinirii producatorilor locali. Astfel, prin aceasta campanie, compania isi propune nu doar sa rasplateasca loialitatea clientilor sai, ci si sa promoveze valorile si bogatia gastronomica a Romaniei.

Daca vrei sa te bucuri de aromele autentice romanesti si, in acelasi timp, sa ai sansa de a castiga premii considerabile, nu rata campania “Gusta din trairile romanesti si castiga!” la LIDL Romania!

author avatar
Redactia iDevice.ro