PPC Romania: 3 Informari Oficiale de ULTIM MOMENT Transmise pentru Clientii din Romania

PPC Romania 3 Informari Oficiale ULTIM MOMENT Transmise Clientii Romania

PPC Romania, unul dintre furnizorii de energie electrica si gaze naturale cu cele mai mari baze de clienti in Romania, anunta in mod oficial faptul ca, in judetul Giurgiu, are in acest moment un parc fotovoltaic Lumina capteaza energia soarelui cu ajutorul a peste 120.000 de module fotovoltaice.

PPC Romania spune ca acest parc este unul dintre cele mai mari din portofoliul PPC Romania si foloseste o tehnologie moderna numita “Tracker”, care permite panourilor fotovoltaice sa se roteasca urmand miscarea soarelui pentru a maximiza energia captata pe parcursul intregii zile. Astfel, eficienta energetica este imbunatatita semnificativ, contribuind la un aport substantial de energie verde in reteaua nationala.

PPC Romania, in contextul preocuparilor tot mai mari legate de schimbarile climatice si nevoia de energie curata, parcurile fotovoltaice, precum cel de la Lumina, devin esentiale in tranzitia catre surse regenerabile. Romania isi continua astfel angajamentele privind reducerea emisiilor de carbon si sprijinirea energiei verzi, iar tehnologia folosita in acest parc este un pas important in aceasta directie.

Contributia parcului Lumina la reteaua nationala de energie verde aduce un beneficiu semnificativ nu doar in termeni de mediu, ci si din punct de vedere economic, reducand dependenta de surse de energie conventionale.

PPC Romania: 3 Informari Oficiale de ULTIM MOMENT Transmise pentru Clientii din Romania

PPC Romania, intr-o cu totul alta informare extrem de importanta, le recomanda consumatorilor sa ramana informati si sa urmareasca noutatile din domeniul energiei regenerabile pentru a fi la curent cu cele mai bune practici si tehnologii inovatoare. Deasemenea, toamna este un moment prielnic pentru actualizarea datelor personale in relatia cu furnizorul de energie, fie ca este vorba despre schimbarea adresei din buletin, fie despre un nou numar de telefon sau adresa de email.

Actualizarea acestor informatii poate fi realizata rapid pe website-ul companiei, avand la indemana codul de client si codul de plata. Aceasta actualizare asigura o comunicare eficienta si evitarea oricaror neclaritati in relatia cu furnizorul de energie.

PPC Romania, pentru cei interesati de eficienta energetica acasa, ofera sfaturi utile prin intermediul platformei Electripedia. De la alegerea unui laptop cu consum redus de energie, care poate contribui la economisirea cu pana la 30% a consumului de electricitate, la diverse modalitati de a economisi curent in activitatile zilnice, toate aceste informatii sunt accesibile pentru a ajuta utilizatorii sa fie mai constienti si mai responsabili cu privire la consumul lor de energie.

Astfel, fiecare dintre noi poate face o diferenta semnificativa in reducerea amprentei de carbon si in sprijinirea unui viitor sustenabil. Panourile solare si inovatiile tehnologice nu sunt singurele solutii pentru a contribui la un mediu mai curat; fiecare dintre noi poate adopta obiceiuri de consum inteligent pentru a economisi energie.

De la deconectarea aparatelor electronice atunci cand nu sunt folosite, la utilizarea becurilor economice si reglarea temperaturii in locuinta, toate aceste actiuni contribuie la protejarea mediului inconjurator. PPC Romania incurajeaza toti consumatorii sa fie proactivi si sa se implice in acest efort colectiv de a asigura un viitor mai verde pentru generatiile viitoare.

author avatar
Redactia iDevice.ro