Netflix: Vestile Extraordinare pentru Serialul Iubit de Milioane de Oameni din Lume

netflix sezon 6 virgin river

Netflix incepe luna octombrie cu o veste extraordinar de buna pentru fanii unuia dintre cele mai vizionate seriale din cadrul platformei de streaming, iar asta pentru ca sezonul 6 din “Virgin River” va fi lansat pe 19 decembrie, iar vestea i-a entuziasmat pe fanii acestui serial deosebit de popular.

Netflix spune ca showrunner-ul Patrick Sean Smith a anuntat: “Craciunul vine mai devreme” pentru fanii acestei povesti emotionante despre viata intr-un mic orasel. Noua serie promite sa aduca multe momente intense, iar povestea se concentreaza pe nunta mult asteptata a personajelor Mel (Alexandra Breckenridge) si Jack (Martin Henderson).

Netflix dezvaluie ca sezonul 6 se va axa pe pregatirile pentru nunta lui Mel si Jack: “In acest sezon, incercam sa atingem toate etapele de planificare inainte de nunta, de la petrecerile burlacilor si burlacitelor pana la cina de repetitie.” Pregatirile includ si alegerea rochiei de mireasa, probele de costume, dar si cateva surprize care vor pune cuplul nostru favorit la incercare.

Sezonul 6 se va desfasura la cateva luni dupa episoadele speciale de Craciun din sezonul 5. Cand ne vom intoarce in Virgin River, va fi deja primavara, iar asta inseamna o perioada de schimbari si cresteri pentru personajele noastre preferate. Dupa cum a mentionat Smith, “Mel si Jack vor avansa in calatoria lor catre parentalitate si vor transforma ferma lui Lilly (Lynda Boyd) in casa lor de vis.”

Netflix: Vestile Extraordinare pentru Serialul Iubit de Milioane de Oameni din Lume

Primavara, cunoscuta pentru transformarile sale, va aduce multe schimbari si in viata locuitorilor din Virgin River. Fanii vor avea ocazia sa-i vada pe Mel si Jack navigand printre bucuriile si provocarile pregatirilor de nunta, dar si sa descopere noi dezvoltari in relatia lor, in timp ce se pregatesc pentru pasul urmator, acela de a intemeia o familie.

Pentru cei care iubesc povestile din trecut, sezonul 6 aduce si o serie de flashback-uri. Jessica Rothe (Happy Death Day) si Callum Kerr (ONE PIECE) se vor alatura seriei in rolurile parintilor lui Mel, Sarah si Everett, pe masura ce acestia se intalnesc si se indragostesc in anii 1970. Povestea lor romantica va fi explorata prin amintiri, oferindu-ne o perspectiva asupra vietii din anii ’70, cu momente pline de aventura si romantism.

Sarah, un spirit liber din marele oras, si Everett, un muzician cu suflet de poet, aduc o noua dinamica in poveste. Acesti tineri indragostiti se vor lupta sa-si urmeze visele si sa se descopere unul pe celalalt, intr-un context plin de schimbari sociale si personale. Aceasta sub-poveste adauga profunzime sezonului 6, facandu-l si mai captivant pentru fani.

Breckenridge si Henderson continua sa fie in centrul atentiei, aducand caldura si emotie serialului. Tim Matheson, Annette O’Toole, Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Zibby Allen, Sarah Dugdale, Marco Grazzini, Mark Ghanime, Kai Bradbury si Kandyse McClure revin, oferind aceeasi atmosfera familiara si linistitoare pe care fanii o iubesc atat de mult.

Virgin River este un loc real… “in inima inimilor noastre”, spune vedeta Alexandra Breckenridge. In realitate, filmarile au loc in frumoasa Vancouver, Canada, care ofera un peisaj spectaculos, perfect pentru a reda frumusetea oraselului fictiv Virgin River.

Patrick Sean Smith a exprimat bucuria de a reuni echipa in Vancouver, mentionand ca “ultima data cand ne-am vazut cu totii a fost la sfarsitul anului 2022, asa ca este incredibil sa fim din nou impreuna.” Este un sezon important si pentru Henderson, care isi face debutul regizoral in aceasta serie, lucru ce adauga o nota personala si speciala sezonului 6.

Nu rata premiera sezonului 6 din “Virgin River” pe Netflix, din 19 decembrie. Cu siguranta, aceasta serie va continua sa ne incalzeasca inimile si sa ne aminteasca de importanta iubirii, a comunitatii si a sperantei.

author avatar
Redactia iDevice.ro