ELECTRICA: 2 Informari Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti din Romania

ELECTRICA 2 Informari Oficiale ULTIM MOMENT Milioane Clienti Romania

ELECTRICA le vorbeste in mod oficial clientilor din toata tara, despre unul dintre foarte importantele evenimente la care a participat, iar asta pentru ca la sediul Bancii Nationale a Romaniei, a avut loc Conferinta Anuala a Trezorierilor din Romania, un eveniment de prestigiu care a reunit profesionisti de top din domeniul trezoreriei corporative.

ELECTRICA spune ca participantii au avut ocazia sa discute teme de actualitate din domeniul financiar, precum si provocarile aduse de evolutia rapida a tehnologiei. Printre subiectele centrale abordate la eveniment s-a numarat securitatea cibernetica, un aspect crucial intr-un peisaj digital in continua schimbare.

ELECTRICA subliniaza ca directorul Diviziei Financiare DEER, Cristina Andro, prezenta la conferinta alaturi de colegi din zona financiara, a participat la sesiunile dedicate acestui subiect, subliniind importanta unei preventii adecvate in fata riscurilor tot mai mari din mediul digital.

ELECTRICA: 2 Informari Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti din Romania

„Digitalizarea si utilizarea Inteligentei Artificiale sunt esentiale pentru dezvoltarea companiilor, dar toate aceste procese trebuie implementate in baza unei strategii de securitate cibernetica bine gandite,” a declarat Cristina Andro. Aceasta a adaugat ca stabilitatea financiara a companiilor depinde tot mai mult de capacitatea acestora de a face fata atacurilor cibernetice.

ELECTRICA spune ca un alt punct de interes in cadrul conferintei a fost inovatia din sistemele de plata. Discutiile au scos in evidenta modul in care tehnologia transforma interactiunile financiare, oferind noi perspective si oportunitati in domeniul tranzactiilor si platilor digitale.

Pe langa aceste teme, DEER a reiterat importanta accesului utilizatorilor la informatii in timp real. Compania a anuntat disponibilitatea unei harti interactive pe site-ul sau, care ofera detalii in timp real despre intreruperile din reteaua electrica. Utilizatorii pot vedea judetele si localitatile afectate, tipul intreruperilor si durata estimata, intr-un format usor de accesat.

Conferinta Anuala a Trezorierilor din Romania a fost un succes, subliniind atat importanta securitatii cibernetice in mediul financiar, cat si inovatiile care contureaza viitorul interactiunilor economice.

author avatar
Redactia iDevice.ro