Raiffeisen Bank: Decizia de ULTIM MOMENT cu Masuri Oficiale Anuntate Clientilor Romani

Raiffeisen Bank Decizia ULTIM MOMENT Masuri Oficiale Anuntate Clientilor Romani

Raiffeisen Bank a decis sa isi anunte clientii din toata Romania in legatura cu o decizie importanta pe care a luat-o pentru aceasta toamna, iar asta deoarece aduce in atentia noastra o noua campanie menita sa aduca bucurie clientilor sai. Cu sloganul “Pentru orice platesti, poti sa mai primesti”, banca ii incurajeaza pe toti cei care detin carduri Raiffeisen sa profite de aceasta oportunitate si sa intre in cursa pentru premii interesante.

Raiffeisen Bank spune ca aceasta campanie este deschisa tuturor clientilor care efectueaza tranzactii cu cardul, fie el de debit sau de credit, Visa sau Mastercard. Astfel, orice plata realizata cu cardul Raiffeisen aduce sanse suplimentare de castig.

Raiffeisen Bank confirma faptul ca 5 norocosi vor pleca acasa cu un MacBook Air de 13 inch, iar alti cinci vor avea ocazia sa castige castile Apple AirPods Max Over-Ear, pentru o experienta audio de top. In plus, cinci Apple Watch-uri asteapta viitorii posesori, toti selectati prin tragere la sorti. Premiile sunt gandite pentru a sprijini noi inceputuri si pentru a aduce un plus de tehnologie in viata de zi cu zi.

Raiffeisen Bank le permite clientilor sa efectueze tranzactii cu cardul simplu si rapid, oriunde s-ar afla. Plata la POS-ul comerciantilor, in metrou, autobuz, la tonomatele de snacks-uri si bauturi sau chiar la comerciantii online sunt toate modalitati de a aduna mai multe sanse la extragere. Cu fiecare tranzactie efectuata, sansele de castig cresc, astfel incat utilizatorii sa poata beneficia de cat mai multe oportunitati.

Raiffeisen Bank: Decizia de ULTIM MOMENT cu Masuri Oficiale Anuntate Clientilor Romani

Raiffeisen Bank subliniaza si ca functia contactless este perfecta pentru cei care se grabesc, oferind posibilitatea de a plati rapid si sigur. Cei care au uitat portofelul acasa nu trebuie sa isi faca griji, deoarece cardul Raiffeisen poate fi accesat cu usurinta de pe telefon, prin intermediul portofelului electronic.

Aplicatia Smart Market ofera discounturi atractive si cashback la cumparaturi, aducand astfel economii importante pentru utilizatori. Aceasta este o modalitate excelenta de a profita de reduceri la o multime de magazine partenere si de a economisi bani la fiecare achizitie.

Cu aplicatia Smart Mobile, clientii sunt mereu in control, avand acces la informatii despre cheltuielile si tranzactiile lor in timp real. Fiecare plata poate fi monitorizata instantaneu, oferind utilizatorilor transparenta si siguranta. Aplicatia permite, de asemenea, setarea unor notificari pentru a urmari cheltuielile si pentru a ramane mereu informati cu privire la situatia financiara.

Asadar, toamna aceasta, Raiffeisen Bank ofera ocazia perfecta de a transforma orice plata intr-o sansa la un premiu valoros. Nu ratati aceasta oportunitate si platiti cat mai des cu cardul Raiffeisen, pentru a beneficia de sansa de a castiga unul dintre premiile oferite. Fiecare tranzactie poate insemna un pas mai aproape de un nou gadget care sa va faca viata mai usoara si mai placuta!

author avatar
Redactia iDevice.ro