Netflix: Filmul Impresionant Anuntat pentru Milioane dintre Abonati

Netflix Filmul Impresionant Anuntat Milioane Abonati

Netflix anunta in mod oficial o noua productie foarte importanta, care are menirea de a aduce la viata una dintre cele mai importante perioade prin care a trecut SUA, mai exact presedintia lui James Garfield intr-un nou serial care promite sa captiveze spectatorii din intreaga lume.

Netflix spune ca Michael Shannon si Matthew Macfadyen interpreteaza rolurile principale, aducand un capitol remarcabil din istoria Statelor Unite in fata publicului modern. Producatorii executivi David Benioff si D.B. Weiss, cunoscuti pentru succesul lor cu “Game of Thrones”, se intorc la un alt tip de intriga politica in aceasta productie.

Serialul, intitulat “Death by Lightning”, este bazat pe romanul din 2011 al lui Candice Millard, “Destinul Republicii”. Acesta spune povestea celui de-al 20-lea presedinte al Statelor Unite, James Garfield, si a fanului sau fanatic, Charles Guiteau – omul care il va asasina. Drama istorica exploreaza relatia complicata dintre cei doi si aduce la lumina detalii nestiute din trecutul Statelor Unite, incluzand momentele tensionate care au marcat mandatul lui Garfield si evenimentele care au condus la asasinarea sa tragica.

Netflix: Filmul Impresionant Anuntat pentru Milioane dintre Abonati

Distributia serialului include nume mari, precum Michael Shannon in rolul lui James Garfield, Matthew Macfadyen in rolul asasinului Charles Guiteau, Betty Gilpin ca prima doamna Crete Garfield, Nick Offerman in rolul vicepresedintelui Chester Arthur si Bradley Whitford ca secretarul de stat James Blaine. Fiecare actor aduce o profunzime remarcabila personajelor sale, contribuind la crearea unei atmosfere autentice si emotionante. Matt Ross va regiza toate episoadele, iar productia executiva este asigurata de Benioff, Weiss si Bernie Caulfield.

Mike Makowsky, creatorul serialului, a marturisit ca a fost o emotie uriasa sa vada aceasta echipa reunindu-se pentru a da viata unui capitol uitat din istorie. Makowsky a lucrat timp de sase ani la acest proiect si este de parere ca povestea lui Garfield este mai relevanta astazi decat oricand, cu toate aspectele sale salbatice si tragice. El a subliniat ca povestea reflecta multe dintre provocarile lumii moderne, cum ar fi lupta pentru putere politica, intrigile din culise si sacrificiile personale facute in numele unui ideal.

Productia s-a incheiat recent in Ungaria, o locatie aleasa pentru autenticitatea decorurilor si posibilitatea de a recrea atmosfera secolului al XIX-lea american. Spectatorii asteapta acum cu nerabdare lansarea acestui serial captivant, care promite sa fie nu doar o lectie de istorie, ci si o meditatie asupra naturii umane si a ambitiei politice. Serialul va aduce in prim-plan nu doar relatia dintre Garfield si Guiteau, ci si impactul pe care aceste evenimente l-au avut asupra societatii americane de la acea vreme.

Pana atunci, fanii lui Benioff si Weiss pot urmari noul lor serial de pe Netflix, “3 Body Problem”, care a avut premiera pe 21 martie. Aceasta este o alta drama epica ce impreuna taramuri misterioase si descoperiri uimitoare, oferind o experienta de neuitat. “3 Body Problem” a fost primit cu entuziasm de critici si spectatori deopotriva, iar succesul acestuia sugereaza ca “Death by Lightning” are toate sansele sa devina o alta productie de referinta in portofoliul Netflix.