Netflix Anunta un nou Serial Palpitant cu Actori de Top

Netflix Anunta nou Serial Palpitant Actori Top

Netflix aduce un cadou de Craciun neasteptat pentru fanii filmelor bune, iar asta pentru ca a anuntat in mod oficial o noua serie cu actori de top! Indiferent daca ai fost obraznic sau dragut in acest sezon de sarbatori, poti sa te bucuri de noua lansare de pe Netflix: serialul “Black Doves”.

Netflix anunta ca aceasta serie de sase episoade promite sa fie pe gustul celor care iubesc misterele de Craciun si mai ales pentru cei care considera ca “Die Hard” este un adevarat film de sarbatori.

Netflix dezvaluie ca thrillerul de spionaj “Black Doves” va fi lansat pe Netflix pe 5 decembrie si promite o poveste plina de intrigi globale si un spirit britanic autentic. Cu actori precum Keira Knightley (cunoscuta din “The Imitation Game” si “Love Actually”) si Ben Whishaw (“This Is Going to Hurt”, “A Very English Scandal”), in rolurile principale, serialul ofera o combinatie captivanta de spionaj, lupte cu cutite si chiar o doza de anti-spirit de sarbatoare.

Netflix afirma ca povestea o urmareste pe Helen Webb (Keira Knightley), o sotie si mama devotata care este de asemenea un spion profesionist. De ani de zile, Helen a transmis secretele sotului ei, politician de renume, catre o organizatie misterioasa cunoscuta sub numele de “Porumbeii Negri”.

Netflix Anunta un nou Serial Palpitant cu Actori de Top

Lucrurile iau o intorsatura dramatica atunci cand iubitul ei secret, Jason (interpretat de Andrew Koji), este asasinat. Pentru a o proteja, Reed (Sarah Lancashire), stapana de spionaj, il cheama pe vechiul prieten al lui Helen, Sam Young (Ben Whishaw), un asasin cu abilitati letale si o eleganta iesita din comun.

Sam, desi retras din lumea asasinatelor, accepta sa o protejeze pe Helen in misiunea sa de a afla cine se afla in spatele mortii lui Jason si de ce. Pe masura ce isi croiesc drum prin lumea interlopa a Londrei si descopera o vasta conspiratie care se extinde dincolo de granitele Marii Britanii, cei doi sunt nevoiti sa faca alegeri morale dificile si sa puna la indoiala tot ceea ce stiau pana acum.

“Black Doves” este creat si scris de Joe Barton (“Giri/Haji”, “The Lazarus Project”), iar povestea aduce in prim-plan o criza geopolitica si o aventura in care moralitatea si loialitatea sunt puse constant sub semnul intrebarii. Knightley a declarat in cadrul unui eveniment Netflix: “Black Doves este un thriller de spionaj foarte incitant, plasat de Craciun la Londra”, in timp ce Ben Whishaw descrie personajul sau, Sam, drept “un asasin care se intoarce la Londra pentru a-si ajuta prietenul si care uneori esueaza in mod spectaculos”.

Netflix spune ca pentru acest rol, Keira Knightley a trebuit sa se antreneze intens pentru lupte corp la corp, actrita marturisind ca “a fost foarte distractiv sa fac toate luptele si sa invat artele martiale”. Alaturi de ea, Sarah Lancashire o interpreteaza pe Reed, liderul organizatiei “Porumbeii Negri”, care a recrutat-o pe Helen pentru misiunile sale periculoase.

Netflix ne reomcanda sa nu ratam lansarea “Black Doves” pe Netflix pe 5 decembrie – o poveste plina de suspans, actiune si atmosfera unica de sarbatoare. Daca esti in cautarea unui thriller captivant de Craciun, acest serial este alegerea perfecta pentru o seara de iarna in fata ecranului!