ANM: AVERTIZARE Meteorologica Oficiala NOWCASTING de ULTIM MOMENT pe 17 Octombrie 2024 in Romania

ANM AVERTIZARE Meteorologica Oficiala NOWCASTING ULTIM MOMENT 17 Octombrie 2024 Romania

ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, a emis o noua avertizare meteorologica oficiala nowcasting de ultim moment pe 17 octombrie 2024 in Romania, aducandu-ne in imediata atentie o serie de fenomene meteo de vreme severa imediata, care vor afecta multiple regiuni din Romania in cursul urmatoarei perioade.

ANM explica mai jos faptul ca, in cursul acestei zile urmeaza sa fie semnalata ceata, caare va reduce vizibilitate apana la chiar sub 50 de metri in regiunile din tara, pe care la aveti mentionate mai jos, astfel ca ni se recomanda cu tarie sa fim foarte prudenti in toate deplasarile pe care dorim sa le facem.

Atenționare nowcasting COD GALBEN!

Data emiterii : 17-10-2024 ora 9:52.

Valabil de la : 17-10-2024 ora 10:00.

In zona : Județul Sibiu: Sibiu, Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Roșia, Racovița, Porumbacu de Jos, Cristian, Șura Mare, Turnu Roșu, Arpașu de Jos, Șura Mică, Boița;

Se vor semnala : Ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.

author avatar
Redactia iDevice.ro