Orange: Importante Informari Oficiale de ULTIM MOMENT Vizand MILIOANE de Clienti din Romania

Orange Importante Informari Oficiale ULTIM MOMENT Vizand MILIOANE Clienti Romania

Orange isi anunta milioanele de clienti din toata Romania in legatura cu o serie noua de decizii speciale pe care le-a luat, prina dintre ele avand in centru Orange Games, aplicatia care te invita la o lume plina de aventuri si jocuri educative, ofera acum zeci de jocuri populare pentru a te distra si a invata intr-un mod interactiv si captivant. Abonamentul costa doar 1,18 euro pe saptamana, TVA inclus, iar prima saptamana este gratuita.

Orange spune ca aplicatia Orange Games este un magazin virtual de jocuri cu peste 1000 de titluri disponibile, fara reclame si cu monede si bonusuri nelimitate. Este usor sa ai acces la toate acestea, fie prin portalul web, fie prin aplicatia dedicata pentru Android.

Orange transmite ca, cu doar 1,18 euro pe saptamana (TVA inclus), te poti bucura de toata colectia de jocuri, iar pentru cei care se aboneaza pentru prima data, prima saptamana este oferita gratuit. Intra pe jocuri.orange.ro sau descarca aplicatia pentru a-ti incepe aventura!

Daca esti pasionat de istorie si documentare, nu rata noul sezon din “Comori pierdute ale Egiptului”, difuzat in fiecare luni la ora 20:00 pe canalul National Geographic. Vei putea insoti echipele de arheologi in calatoria lor prin desertul fierbinte al Egiptului, unde fac descoperiri remarcabile, in ciuda conditiilor dificile.

Orange: Importante Informari Oficiale de ULTIM MOMENT Vizand MILIOANE de Clienti din Romania

In plus, poti urmari toate documentarele lunii pe Orange TV Go pana pe 29 octombrie si ai sansa sa castigi unul dintre cele trei kituri National Geographic prin tragere la sorti.

Fanii muzicii clasice au parte de o surpriza deosebita in aceasta luna! Canalul Mezzo va difuza spectacolul “Oedipe” de Enescu si alte concerte remarcabile cu artisti straluciti, printre care Cristian Macelaru. Canalul este inclus in pachetele Fibra+TV de la Orange, astfel ca poti accesa usor aceste spectacole de inalta clasa.

Mai mult, daca urmaresti canalul Mezzo prin aplicatia Orange TV Go pana pe 14 octombrie, ai sansa sa castigi o pereche de casti de calitate superioara. Descarca aplicatia Orange TV Go din App Store sau Google Play si bucura-te de spectacolele tale preferate oriunde, direct pe telefonul mobil sau tableta.

Indiferent daca esti pasionat de jocuri, documentare sau muzica clasica, toamna aceasta Orange iti aduce nenumarate surprize si oportunitati de divertisment. Descopera-le pe toate si lasa-te purtat intr-o lume plina de aventuri si experiente unice!

author avatar
Redactia iDevice.ro