Netflix Anunta un Nou Film IMPRESIONANT Inspirat dintr-o Poveste Reala

Netflix Anunta Nou Film IMPRESIONANT Inspirat Poveste Reala

Netflix a anuntat un nou film impresionant inspirat dintr-o poveste adevarata, care a generat foarte multe controverse de-a lungul timpului, deoarece vorbim despre ONG-ul german Jugend Rettet si a navei sale, Iuventa, pelicula fiind in plina productie, oferind o privire emotionanta asupra eforturilor unui grup de tineri care au refuzat sa ramana pasivi in fata crizei refugiatilor din Mediterana.

Netflix anunta ca proiectul, deocamdata fara titlu, relateaza calatoria unui grup de tineri berlinezi care, martori la tragediile de pe mare, au hotarat sa actioneze. Fara experienta in astfel de misiuni, dar ghidati de un sentiment puternic de umanitate si curaj, acestia au lansat o campanie de crowdfunding pentru a achizitiona o nava veche. Cu ajutorul acesteia, s-au aventurat in apele periculoase ale Mediteranei, intr-o misiune indrazneata de a salva mii de vieti.

Netflix dezvaluie ca aceasta initiativa altruista nu a fost lipsita de provocari. Tinerii s-au confruntat rapid cu intrebari dificile legate de lege si justitie, iar actiunile lor au ridicat semne de intrebare privind legalitatea unor astfel de interventii civile in apele internationale.

Netflix Anunta un Nou Film IMPRESIONANT Inspirat dintr-o Poveste Reala

Dupa ce filmarile au inceput cu succes la Berlin, echipa de productie s-a mutat in Malta pentru a continua filmarile. Regia este semnata de Markus Goller, iar scenariul este co-scris de Oliver Ziegenbalg, in colaborare cu Michele Cinque. La realizarea filmului contribuie si nume mari de la Hollywood, printre care castigatori de Oscar precum Christian Goldbeck si Volker Bertelmann, care se ocupa de designul de productie si muzica. Acestia au fost parte din echipa responsabila pentru succesul filmului “All Quiet on the Western Front”.

Cinematografia este coordonata de Frankie DeMarco, cunoscut pentru munca sa in proiecte de amploare, iar productia este asigurata de Christopher Zwickler cu Flute Film si Markus Goller impreuna cu Oliver Ziegenbalg de la Sunnysideup Filmproduktion. Michele Cinque este producatorul creativ, contribuind la acest proiect din partea Lazy Film, o companie italiana. Echipa de styling este completata de Skadi Lesske si Astrid Weber, care se ocupa de coafura si machiaj, in timp ce designul costumelor este in grija lui Mika Braun.

Cu o echipa talentata si o poveste cutremuratoare bazata pe evenimente reale, acest film promite sa aduca in prim-plan o realitate tulburatoare a crizei refugiatilor si eforturile unor oameni obisnuiti de a face o diferenta in lume.

author avatar
Redactia iDevice.ro