2 Dezvaluiri de ULTIM MOMENT ale lui Volodimir Zelenski privind Razboiul cu Rusia

2 Dezvaluiri ULTIM MOMENT Volodimir Zelenski Razboiul Rusia

Volodimir Zelenski, a anuntat recent o serie de intalniri strategice pe teme de maxima importanta pentru securitatea nationala si eforturile de razboi ale Ucrainei. Printre acestea, s-a numarat o intalnire cu prim-ministrul Denys Shmyhal, in care s-au discutat probleme de actualitate si s-au luat decizii urgente.

Volodimir Zelenski s-a intalnit cu secretarul Consiliului National de Securitate si Aparare, Oleksandr Lytvynenko, pentru a monitoriza implementarea deciziilor NSDC si pentru a pregati agenda militara a viitoarei sedinte a Statului Major.

Un moment crucial al acestor discutii a fost raportul prezentat de comandantul sef Syrskyi, care a oferit o actualizare detaliata a situatiei de pe front. Printre temele principale abordate au fost operatiunea Kursk si provocarile din regiunea Donetk.

Volodimir Zelenski a subliniat importanta aprovizionarii la timp pentru brigazile de lupta ucrainene si sprijinul esential al partenerilor internationali. El a evidentiat eforturile razboinicilor din brigazile 38 si 79, care activeaza pe directiile Pokrovsk si Kurakhove, multumindu-le in mod special pentru sacrificiul si curajul lor.

Volodimir Zelenski s-a intalnit, de asemenea, cu reprezentanti ai societatii civile din Ucraina, inclusiv activisti din domeniul drepturilor omului si ai sectorului apararii. Printre acestia s-a numarat Maksym Butkevych, un luptator ucrainean si aparator al drepturilor omului, eliberat recent din captivitatea rusa. Subiectele discutate au inclus Planul Victoriei si nevoia cruciala de unitate nationala, Zelenski subliniind ca aceasta unitate este esentiala pentru succesul Ucrainei in razboi.

“Victoria noastra necesita exact genul de unitate pe care l-am avut in primele zile ale invaziei rusesti. Mizam pe unitate in promovarea deciziei partenerilor nostri de a invita Ucraina la NATO”, a declarat presedintele.

Un alt punct important al discutiilor a fost colaborarea pentru dezvoltarea Strategiei maritime a Ucrainei, inclusiv propuneri pentru imbunatatirea tehnologica a personalului. Zelenski a subliniat importanta comunicarii cu partenerii internationali pentru a face Ucraina mai puternica si a aduce pacea mai aproape.

Volodimir Zelenski si-a exprimat recunostinta fata de toti cei care contribuie cu idei si propuneri pentru viitorul Ucrainei. Aceasta serie de intalniri si discutii strategice subliniaza angajamentul ferm al liderilor ucraineni de a proteja natiunea si de a asigura un viitor pasnic si sigur pentru Ucraina.

author avatar
Redactia iDevice.ro