Vodafone isi Surprinde Clientii, ce da GRATUIT Timp de 3 Luni de Zile in Romania

Vodafone Surprinde Clientii GRATUIT Timp 3 Luni Zile Romania

Vodafone ii surprinde pe clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit timp de 3 luni de zile un beneficiu special de care merita sa profiti. Daca te-ai intrebat vreodata cine zice ca nu merge sa urmariti fiecare filmul vostru, pe device-ul vostru, dar impreuna, Vodafone vine cu raspunsul: “Merge!”. In exclusivitate, Vodafone ofera acces la Disney+ cu 3 luni cadou pentru toti clientii sai.

Vodafone lanseaza si Vodafone TV+, un serviciu de televiziune modern, disponibil la un pret extrem de competitiv: doar 3,9 euro pe luna. Dar pretul nu este singurul avantaj. Vodafone TV+ vine cu o multitudine de beneficii, menite sa reinventeze complet modul in care te bucuri de filme, seriale si programe TV.

Vodafone explica faptul ca intr-un singur loc, ai acces la toate titlurile preferate, fie ca e vorba de cele mai noi lansari, fie de clasicele tale preferate. Un alt element inovator este optiunea TV+ cu stick HDMI inclus, care iti permite sa transformi orice ecran intr-un veritabil TV Smart.

Fie ca folosesti un laptop, o tableta sau un proiector, poti viziona continutul preferat la o calitate impresionanta, de pana la 4K UHD. In plus, interfata Vodafone TV este optimizata pentru o utilizare simpla si rapida, iar telecomanda cu 4 taste rapide, Bluetooth 5.0 si control vocal iti aduce o experienta de vizionare fluida si moderna.

Vodafone isi Surprinde Clientii, ce da GRATUIT Timp de 3 Luni de Zile in Romania

Vodafone TV vine si cu asistentul Google integrat, ceea ce inseamna ca vei avea acces la o gama larga de aplicatii interactive, jocuri si multe altele, direct din Google Play. Indiferent de device-ul pe care il folosesti, aplicatia Vodafone TV iti permite sa te bucuri oriunde de filmele si serialele preferate.

Functii avansate, cum ar fi pauza, derularea sau inregistrarea programelor favorite, iti ofera control total asupra continutului, astfel incat sa vizionezi totul in ritmul tau. De asemenea, Vodafone TV+ iti permite sa redai continut live sau catch-up, iar functia de “Restart” iti ofera posibilitatea de a incepe orice emisiune de la inceput, chiar daca ai ratat primele minute.

Cu Vodafone TV+, ai televiziunea care functioneaza sigur, oriunde te-ai afla, iar cu oferta de Disney+ inclus, ai acces la universul magic al filmelor si serialelor Disney pentru intreaga familie.

Vodafone continua sa fie lider in inovatia digitala, oferind clientilor sai solutii personalizate si moderne pentru divertisment de calitate. Te asteapta o lume noua de continut si experiente multimedia, totul la un click distanta, doar cu Vodafone!

author avatar
Redactia iDevice.ro