Franta: Masurile Majore de ULTIM MOMENT ale Parisului, cu Impact pentru Aderarea Romaniei la Schengen

Franta Masurile Majore ULTIM MOMENT Parisului Impact Aderarea Romaniei Schengen

Franta continua sa anuntate masuri majore pentru a rezolva problema serioasa cu care se confrunta Europa in momentul de fata, ele fiind de foarte mare ajutor pentru aderarea Romaniei la Schengen, deoarece guvernul de la Paris incearca din rasputeri sa faca tara cat mai putin atractiva pentru migrantii care incearca sa ajunga acolo.

Franta vrea sa elimine prevederile legale care ofera asigurare medicala migrantilor si sa le inlocuiasca doar cu prevederi privind ajutor medical de urgenta, in plus urmeaza sa numeasca si un insarcinat cu incheierea de acorduri cu tari terte pentru facilitarea deportarilor, ceea ce va grabi aderarea Romaniei la Schengen, desi nu se stie foarte clar cu cat.

Franta impune aceste masuri in lipsa altor solutii care sa ajute tara sa reduca atractivitatea sa in fata migrantilor, iar asta in conditiile in care in toata UE se impun tot mai multe masuri pentru reducerea migratiei ilegale, francezii avand deja controale la frontiere, insa daca se reduce si numarul cererilor de azil, finalizarea aderarii Romaniei la Schengen ar putea beneficia de ajutor.

“Vom numi o Missi Dominici care va avea această obsesie de a trata cu țări terțe, țări de origine, țări de tranzit, acorduri bilaterale și cât mai curând posibil, în cadrul acordurilor europene. Bruno Retailleau ia drept exemplu Marocul, „o țară sigură”, în care merge săptămâna viitoare și unde putem „accelera un anumit număr de readmisii”.

Nu vreau să desființez AME (Ajutorul Medical de Stat), ci să îl transform în ajutor medical de urgență. Franța nu va lăsa pe nimeni să moară. Femeile însărcinate, profilaxie, vaccinare, avem grijă de asta. Nu mai putem tolera scandările homofobe și invectivele rasiste.”

author avatar
Redactia iDevice.ro