Ungaria Lucreaza cu Slovenia si Serbia, AMENINTAND Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen

Ungaria Lucreaza Slovenia Serbia AMENINTAND Finalizarea Aderarii Romaniei Schengen

Ungaria lucreaza cu Slovenia si Serbia in cadrul unui pact de ultim moment, al carui scop este de a merge impotriva Comisiei Europene cand vine vorba despre migratie in UE, amenintand in acelasi timp si procesul de finalizare al aderarii Romaniei la Schengen, asta in paralel cu Karl Nehammer, care inca nu vrea sa ne permita sa intram total in acest sistem.

Ungaria spune prin Viktor Orban ca solutia impotria migratiei ilegale este dincolo de recent adoptatul pact, controlarea granitelor fiind singura masura viabila, in timp ce Slovenia spune prin Robert Fico faptul ca este nevoie de solutii noi pentru deportari mai rapide si mai multe ale migrantilor ilegali, aceasta colaborare amenintand procesul Romaniei de aderare la Schengen.

Ungaria colaboreaza si cu Serbia, nu doar cu Slovenia, in cadrul acestui pact, iar asta pentru ca presedintele sarb, Aleksandar Vucic, are tara in mijlocul unei rute majore de migratie ilegala, tara noastra colborand deasemenea cu sarbii, insa aceasta combinatie de masuri necontrolate risca sa ameninte sa blocheze finalizarea aderarii Romaniei la Schengen in cursul anului 2024.

“Vorbim despre construirea de tabere în țările de origine ale migranților sau în țări terțe sigure unde migranții vor fi interceptați. Vorbim de o politică mai bună de returnare din cauza faptului că 100% dintre migranții ilegali care ajung în Europa, 80% rămân acolo, iar doar 20% reușim să ne întoarcem. spune Robert Fico.

Summit-ul privind migrația cu președintele Aleksandr Vukic și prim-ministrul Robert Fico. Este o rebeliune la #Bruxelles împotriva migrației. Pactul de la Bruxelles pentru Migrație face parte din problemă, nu soluție. Singura modalitate de a rezolva criza europeană de #migrație este protejarea granițelor noastre și oprirea migrației. Pentru asta suntem aici. spune Viktor Orban.”

author avatar
Redactia iDevice.ro