Romania si Franta Dezvaluie Demersurile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Finalizarea Aderarii la Schengen

Romania Franta Dezvaluie Demersurile Oficiale ULTIM MOMENT Finalizarea Aderarii Schengen

Romania si Franta continua demersurile initiate de ceva vreme, care vizeaza finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca ministrii de interne ai ambelor tari au avut o intalnire la Paris, unde s-a discutat situatia complicata actuala a tarii noastre, dar si masurile care pot fi luate in continuare pentru anihilarea lui Karl Nehammer.

Romania si Franta colaboreaza de ceva vreme pentru finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, iar francezii si-au reafirmat sprijinul pentru ca tara noastra sa duca acest proces la bun sfarsit cat mai repede, dar desigur ca indiferent de realizarile noastre, Karl Nehammer trebuie convins sa ridice veto-ul Austriei impotriva finalizarii procesului tarii noastre.

Romania si Franta colaboreaza la nivel international in diverse probleme, dar cand vine vorba despre protejarea granitelor Uniunii Europene, finalizarea aderarii la Schengen ar trebui sa fie o prioritate si pentru francezi, insa din pacate la Paris prioritatile sunt altele, guvernul concentrandu-se mai mult pe a scapa de migrantii din tara, decat pentru a aduce noi tari in sistem.

„Am avut o întâlnire foarte productivă cu ministrul de Interne al Franței, Bruno Retailleau, la Paris. Discuțiile noastre s-au concentrat pe obiective strategice pentru România, în special finalizarea dosarului Schengen. Am prezentat măsurile concrete luate de România pentru securizarea frontierelor și gestionarea migrației, iar Franța și-a reafirmat sprijinul ferm pentru aderarea noastră la Spațiul Schengen până la sfârșitul acestui an.

Am abordat, de asemenea, subiecte precum combaterea migrației ilegale, traficul de droguri și intensificarea cooperării polițienești și în situații de urgență. România și Franța împărtășesc viziuni comune și sunt gata să contribuie la securitatea și stabilitatea Europei. a declarat ministrul de interne al Romaniei, Catalin Predoiu.”

author avatar
Redactia iDevice.ro