Planeta Jupiter are un video incredibil publicat de catre un astronom amator care a reusit sa surprinda ceva ce parea extrem de dificil de facut de catre o persoana care nu are la dispozitie telescoape avansate. Mai exact, in clipul video de mai sus puteti vedea impactul dintre un obiect care calatorea prin sistemul solar si planeta Jupiter, un eveniment nu foarte rar, dar impresionant cand este surprins intr-un clip video, mai ales unul realizat de catre un amator.
Planeta Jupiter este in mod constant lovita de catre diverse obiecte care calatoresc prin sistemul solar, fie ca isi au oridinea de aici, sau provin din vreo alta zona din univers. Puteti vedea cat de rapid a fost impactul cu planeta Jupiter, si acesta a fost singurul surprins ca parte a unei monitorizari facute pentru o perioada destul de lunga de timp de catre brazilianul amator care a reusit sa inregistreze ceva ce a mai fost surprins de oamenii de stiinta in trecut.
Planeta Jupiter: VIDEO INCREDIBIL care a Surprins Omenirea
Planeta Jupiter este una dintre cele pentru care nu exista informatii cu privire la ceea ce se afla pe suprafata sa, iar asta pentru ca nicio sonda spatiala nu a reusit sa inregistreze imagini cu ea. Nici macar impactul unor obiecte de acest gen cu planeta Jupiter nu dezvaluie si ceea ce se ascunde acolo, insa oamenii de stiinta incarca sa gandeasca misiuni care sa desluseasca si aceste mistere pe care planeta inca le mai ascunde fata de noi.
Planeta Jupiter urmeaza sa aiba una dintre lunile sale vizitata de catre o sonda spatiala care este in proces avansat de pregatire pentru a fi lansata de catre cei de la NASA in urmatorii ani. Desigur ca o parte din procesul de observare al acestei luni va implica inclusiv monitorizarea care trebuie facuta pentru planeta Jupiter, deci s-ar putea sa fie descoperite si alte mistere care au fost pana in momentul de fata greu de deslusit.
Planeta Jupiter este cea mai mare din sistemul solar, dar spre deosebire de cele care se afla mai aproape de Pamant, este una despre care stim putine informatii, si asta intr-o mare masura din cauza atmosferei sale.